ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (Π126_25-02-2014)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΜΙΑΣ (1) ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΕΞΥΠΝΩΝ ΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΣΥΡΜΑΤΩΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΠΛΟΙΩΝ.

 

στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου:

«Σύστημα συλλογής δεδομένων μέσω δικτύων ασύρματων αισθητήρων και διαχείρισης γνώσης, για την απομακρυσμένη παρακολούθηση και ανάλυση της κατάστασης και της απόδοσης πλοίων»

η οποία έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και ειδικότερα στο Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα- ΕΠΑΝ-ΙΙ» με κωδ. Πράξης 11ΣΥΝ_6_288 της δράσης «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 2011» που συγχρηματοδοτείται  από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)  της Ευρωπαϊκής Ένωσης  και από εθνικούς πόρους.

το ΙΤΥΕ «Διόφαντος»

 προτίθεται να αναθέσει με συμβάσεις μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου το έργο:

  1. Ολοκλήρωση οπτικών αισθητήρων και ασύρματων αισθητήρων για τη μεταφορά των δεδομένων σε κεντρική πλατφόρμα παρακολούθησης και ανάλυσης
  2. Εγκατάσταση συστήματος παρακολούθησης της απόδοσης της μηχανής ποντοπόρων πλοίων και υλοποίηση σεναρίων χρήσης
  3. Ανάλυση αγοράς συστημάτων και αισθητήρων για την παρακολούθηση απόδοσης σε μηχανές πλοίων και καθορισμός σχεδίου αξιοποίησης αποτελεσμάτων.

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ

Σκοπός του έργου είναι η ανάπτυξης πλατφόρμας έξυπνων, οπτικών και ασύρματων αισθητήρων για τη παρακολούθηση κρίσιμων παραμέτρων της απόδοσης και της λειτουργίας πλοίων. Πιο συγκεκριμένα το έργο θα αναπτύξει οπτικούς αισθητήρες για την ανάλυση αερίων καυσίμων, πλήρες λειτουργικό ασύρματο δίκτυο για την μεταφορά των δεδομένων και σύστημα διαχείρισης των μετρήσεων για την ανάλυση και την επεξεργασία των δεδομένων. Στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης και σύμφωνα με το εγκεκριμένο Τεχνικό Δελτίο της Πράξης θα υλοποιηθούν μεταξύ άλλων δράσεων και οι εξής:

 

  • Χρήση των πειραματικών οπτικών διατάξεων που αναπτύχθηκαν στο έργο για την ολοκλήρωση του συστήματος αυτοματοποιημένου ελέγχου των διατάξεων αυτών. Στην εργασία περιλαμβάνονται και εργαστηριακές δοκιμές.  (ΠΕ6)
  • Συμμετοχή στην ανάπτυξη και προσαρμογή σεναρίων χρήσης για το ολοκληρωμένο σύστημα. (ΠΕ7)
  • Συμμετοχή στην προετοιμασία μελετών αγοράς, ανάλυση προδιαγραφών, καθορισμό σχεδίου αξιοποίησης καθώς επίσης και διάχυσης αυτών. (ΠΕ8)

στις οποίες προβλέπεται:

Ανάπτυξη συστήματος: Ολοκλήρωση των οπτικών αισθητήρων με τους ασύρματους αισθητήρες για τη μεταφορά των δεδομένων σε κεντρική πλατφόρμα παρακολούθησης και ανάλυσης.

Ανάπτυξη Πιλοτικών Σεναρίων Επίδειξης Συστήματος: Εγκατάσταση του συστήματος παρακολούθησης της απόδοσης της μηχανής ποντοπόρων πλοίων και υλοποίηση σεναρίων χρήσης.

Ανάλυση Αγοράς, Προώθηση Αποτελεσμάτων: Ανάλυση αγοράς, καθορισμό σχεδίου αξιοποίησης των αποτελεσμάτων του έργου καθώς επίσης και διάχυσης τους.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://aitisi.cti.gr


Σχετικά συννημένα:


ADAP126.pdf