ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (Π152_04-03-2014)

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «Διόφαντος» (ΝΠΙΔ, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, εποπτευόμενο από τον Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων) για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου της Δ/νσης Επιμόρφωσης & Πιστοποίησης και συγκεκριμένα της πράξης:

  • «Πιστοποίηση Μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις ΤΠΕ» (Ε.Π «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο στα πλαίσια του ΕΣΠΑ, κωδ. Πράξης ΟΠΣ 217081).

προτίθεται να αναθέσει με συμβάσεις μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου τα ακόλουθα διακριτά αντικείμενα έργου:

  1. Συμμετοχή στην ομάδα εργασιών για την ψηφιοποίηση υλικού δοκιμασιών πιστοποίησης, ψηφιοποίηση υποστηρικτικού υλικού, διαχείριση, συντήρηση και ποιοτικός έλεγχος καθώς και παροχής υπηρεσιών Help-Desk – πακέτα εργασίας Π4, Π5 και Π6 (έως 3 συμβάσεις για την απασχόληση ελεύθερων επαγγελματιών)
  2. Συμμετοχή στην ομάδα εργασιών για την εκπόνηση – συγγραφή υποστηρικτικού υλικού ή/και υλικού πιστοποίησης (πακέτα εργασίας Π2, Π3, Π5, Π6) - (έως 12 συμβάσεις για την απασχόληση εκπαιδευτικών)
  3. Συμμετοχή στην ομάδα εργασιών για την σχεδίαση των περιβαλλόντων διεπαφής και τη γραφιστική επιμέλεια των εφαρμογών λογισμικού, του υλικού πιστοποίησης και του υποστηρικτικού υλικού (πακέτα εργασίας Π2, Π5, Π6) - (έως 1 σύμβαση για την απασχόληση ελεύθερων επαγγελματιών)
  4. Υποστήριξη των δράσεων του έργου και ειδικότερα όσων αφορούν στα πακέτα εργασιών Π1 έως και Π6).

Η προαναφερόμενη πράξη είναι ενταγμένη ως Οριζόντια στους Άξονες Προτεραιότητας 1, 2 και 3 του Ε.Π. “Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση”.

Η χρονική διάρκεια της σύμφωνα με την απόφαση ένταξης εκτείνεται έως 31/12/2014.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://aitisi.cti.gr

Σχετικά συννημένα:


ADAP152.pdf