ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (Π308_14-04-2014)

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «Διόφαντος» (ΝΠΙΔ, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, εποπτευόμενο από τον Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων) για τις ανάγκες υλοποίησης του υποέργου 2 της Δ/νσης Επιμόρφωσης & Πιστοποίησης που υλοποιείται στο πλαίσιο της πράξης:

  • «Τράπεζα Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας για την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Γενικό Λύκειο – ΕΠΑΛ)» (Ε.Π «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο στα πλαίσια του ΕΣΠΑ, κωδ. Πράξης ΟΠΣ 466112).

προτίθεται να αναθέσει με συμβάσεις μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου τα ακόλουθα διακριτά αντικείμενα έργου:

  1. Συμμετοχή στην ομάδα για το συντονισμό των εργασιών σχεδιασμού, ανάπτυξης και υλοποίησης των υποσυστημάτων του υποέργου – δράσεις Δ2.1 έως και Δ2.7 (έως 1 συμβάσεις για την απασχόληση ελεύθερων επαγγελματιών)
  2. Συμμετοχή στην ομάδα εργασιών για την ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού και τη λειτουργία των υποδομών παροχής υπηρεσιών – δράσεις Δ2.1 έως και Δ2.7 (έως 1 συμβάσεις για την απασχόληση ελεύθερων επαγγελματιών)
  3. Συμμετοχή στην ομάδα ανάπτυξης και υποστήριξης των τεχνολογικών δράσεων του έργου - δράσεις Δ2.1 έως και Δ2.7 (έως 1 συμβάσεις για την απασχόληση ελεύθερων επαγγελματιών).

Η προαναφερόμενη πράξη είναι ενταγμένη ως Οριζόντια στους Άξονες Προτεραιότητας 1, 2 και 3 του Ε.Π. “Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση”.

Η χρονική διάρκεια της σύμφωνα με την απόφαση ένταξης εκτείνεται έως 31/10/2015.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://aitisi.cti.gr


Σχετικά συννημένα:


ADAP308.pdf