ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ_ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Π1168_04-11-2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΕΩΣ ΠΕΝΤΕ (5) ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΕ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΩΣ ΔΥΟ (2) ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΕ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΟΝΣΤΡΟΥΚΣΙΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

 

στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου

M C SQUARED:A Computational Environment to Stimulate and Enhance Creative Designs for Mathematical Creativity

το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του στρατηγικού στόχου "Technologies and scientific foundations in the field of creativity" του ερευνητικού προγράμματος ICT του Εβδόμου Προγράμματος Πλαισίου (FP7), με αριθμό σύμβασης έργου (Grant Agreement) 610467.

το ΙΤΥΕ «Διόφαντος»

προτίθεται να αναθέσει με συμβάσεις μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου το έργο:

  1. Έρευνα και αξιολόγηση της διαδικασίας συνεργατικού σχεδιασμού υλικού για τη μαθηματική δημιουργικότητα με το 'c-book' (τεχνολογία του Έργου) από πλευράς διδακτικής και επιστημολογίας των μαθηματικών καθώς και του παραγόμενου υλικού, για την ανάπτυξη εμπλαισιωμένης θεωρίας για την κοινωνική δημιουργικότητα στο σχεδιασμό εκπαιδευτικού υλικού για τη δημιουργική μαθηματική σκέψη.(Έως 3 συμβάσεις)
  2. Έρευνα, σχεδιασμός και υλοποίηση της ψηφιακής πλατφόρμας υποστήριξης και αυτοματοποιημένης αποτύπωσης των διαδικασιών συλλογικής δημιουργικότητας των Κοινοτήτων Ενδιαφέροντος του Έργου και του εργαλείου συνεργατικού σχεδιασμού υλικού για τη μαθηματική δημιουργικότητα με την τεχνολογία του Έργου 'c-book'. (Έως 1 σύμβαση)
  3. Έρευνα και αξιολόγηση των διαδικασιών συλλογικής δημιουργικότητας Κοινοτήτων Ενδιαφέροντος κατά τον σχεδιασμό κονστρουκτιονιστικού (constructionist) υλικού για τη δημιουργική μαθηματική σκέψη με το 'c-book' (τεχνολογία του Έργου) και συμμετοχή στην δημιουργία και τον συντονισμό των κοινοτήτων του Έργου. (Έως 1 σύμβαση)
  4. Παιδαγωγικός και τεχνικός σχεδιασμός και ανάπτυξη κονστρουκσιονιστικών ψηφιακών εργαλείων, τεχνικών αυτοματοποιημένης επεξεργασίας παιδαγωγικών πτυχών από τη χρήση τους, καθώς και καινοτομικών εργαλείων υποστήριξης του συλλογικού σχεδιασμού τους και της συνεργασίας των Κοινοτήτων Ενδιαφέροντος του Έργου. (Έως 2 συμβάσεις)

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://aitisi.cti.gr


Σχετικά συννημένα:


P1168ADAorthiepanalipsi.pdf