ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ/ΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ/ΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Π195_02_03_2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΕΩΣ ΜΙΑΣ (1) ΣΥΜΒΑΣησ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΕπιστήMονα Συνεργάτη ∆ιδάκτορα σε Θέμα Δικτύων και Επικοινωνιών

 

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου:

 

«ORBIT: Business Continuity as a Service»

 

που χρηµατοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (FP7-ICT-2013-10, ICT-2013.1.2: Software Engineering, Services and Cloud Computing).  (Project Grant Agreement No.  609828). (Έναρξη: 1/10/2013 - Λήξη: 31/3/2016)

 

το ΙΤΥΕ «Διόφαντος»

 

προτίθεται να αναθέσει με σύμβαση μισθώσεως έργου ιδιωτικού δικαίου το έργο:

 

  1. Καθορισμός συνολικής αρχιτεκτονικής Orbit
  2. Ορισμός του τμήματος του Resource Consolidation Layer (RCL) της αρχιτεκτονικής  του ORBIT, που σχετίζεται με τον επιμερισμό των πόρων ενός κέντρου δεδομένων, ως μέσο για την επίτευξη ανοχής σε σφάλματα. Περιλαμβάνει τρία κύρια καθήκοντα: την εφαρμογή εξωτερικής ανάθεσης και ενοποίησης των Ι/Ο λειτουργιών, την εφαρμογή εξωτερικής ανάθεσης και ενοποίησης της μνήμης και τη δημιουργία ενός στρώματος ενορχήστρωσης για τον επιμερισμός των πόρων ενός κέντρου δεδομένων.
  3. Ορισμός του τμήματος του Fault Tolerance Layer (FTL) της αρχιτεκτονικής του ORBIT, που σχετίζεται με την ανοχή σφαλμάτων για ένα hypervisor. Περιλαμβάνει τρία κύρια καθήκοντα: τη βελτίωση της γενικής ανεκτικότητα για hypervisors, βασιζόμενι στο RCL, αξιοποίηση της εξωτερικής ανάθεσης I / O cache για τη μείωση του φόρτου εργασίας και τη δημιουργία ενός στρώματος ενορχήστρωσης για την ανοχή σε σφάλματα σε ένα κέντρο δεδομένων.
  4. Ορισμός του τμήματος του Distaster Recovery Layer (DRL) της αρχιτεκτονικής του ORBIT, που σχετίζεται με τη διαχείριση καταστροφών σε υπολογιστικές μονάδες (π.χ. data-centers) οι οποίες είναι διασκορπισμένες σε μία Μητροπολιτική περιοχή και διασυνδέονται με ένα αντίστοιχο δίκτυο (Metropolitan Area Network, MAN). Στα περιβάλλοντα αυτά στόχος είναι η επίτευξη μηδενικού χρόνου για τη διαχείριση των καταστροφών. Συγκεκριμένα απαιτούνται τέσσερις κύριες εργασίες: συγχρονισμός κατάστασης σε ένα ΜΑΝ, συγχρονισμός I/O σε ένα ΜΑΝ, χειρισμός αντικαταστατών σε ένα ΜΑΝ, και η δημιουργία ενός στρώματος ενορχήστρωσης για την αποκατάσταση των καταστροφών σε υπολογιστικές μονάδες που είναι διασκορπισμένες σε μία Μητροπολιτική περιοχή. (έως 1 σύμβαση).

5. Διάχυση αποτελεσμάτων του έργου

 

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://aitisi.cti.gr


Σχετικά συννημένα:


P195ADA.pdf