ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Π695_18-06-2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΕΩΣ ΜΙΑΣ (1) ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, ΕΩΣ ΜΙΑΣ (1) ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ για ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΕΜΠΕΙΡΟ ΕΛΕΓΚΤΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ - ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ, ΕΩΣ ΜΙΑΣ (1) ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗΣ υποστηριξησ των δρασεων πιστοποιησησ, και εωσ ΤΡΙΩΝ (3) ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ για συνεργατΕΣ συντονιστΕΣ ΔΡΑΣΕΩΝ πιστοποιησησ

 

Στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης:

«Πιστοποίηση Μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις ΤΠΕ»

 

που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο στα πλαίσια του ΕΣΠΑ, κωδ. Πράξης ΟΠΣ 370398.

 το ΙΤΥΕ «Διόφαντος»

 προτίθεται να αναθέσει με συμβάσεις μισθώσεως έργου ιδιωτικού δικαίου τα ακόλουθα διακριτά αντικείμενα έργου:

 

  1. Συμμετοχή στον συντονισμό των ομάδων εργασίας για την οργάνωση δράσεων πιστοποίησης μαθητών στις ΤΠΕ (πακέτα εργασίας Π4, Π7) - (έως 1 σύμβαση για την απασχόληση συνεργάτη)
  2. Συμμετοχή στην ομάδα εργασιών για την επιμέλεια και τον έλεγχο των δοκιμασιών πιστοποίησης μαθητών στις ΤΠΕ (πακέτο εργασίας Π5) – (έως 1 σύμβαση για την απασχόληση συνεργάτη)

3. Συμμετοχή στην ομάδα εργασιών για την οικονομοτεχνική υποστήριξη των δράσεων πιστοποίησης μαθητών στις ΤΠΕ (πακέτο εργασίας Π7) – (έως 1 σύμβαση για την απασχόληση συνεργάτη)

4. Συμμετοχή στην ομάδα εργασιών για τον συντονισμό των δράσεων πιστοποίησης μαθητών στις ΤΠΕ (πακέτο εργασίας Π7) – (έως 3 συμβάσεις για την απασχόληση συνεργατών)

 

Η προαναφερόμενη πράξη είναι ενταγμένη ως Οριζόντια στους Άξονες Προτεραιότητας 1, 2 και 3 του Ε.Π. “Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση”.

Οι θέσεις εργασίας στο σύνολο τους απαιτούν πλήρες ωράριο απασχόλησης για την κάλυψη των απαιτήσεων του έργου και δεν υπάρχουν προϋποθέσεις απασχόλησης συνεργατών που επιθυμούν μερική απασχόληση.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://aitisi.cti.gr

Σχετικά συννημένα:


P695ADA.pdf