ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ/ΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Π696_18-06-2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΕΩΣ ΜΙΑΣ (1) ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ συντονιστη δρασεων πιστοποιησησ, ΕΩΣ ΜΙΑΣ (1) ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ για ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, και ΕΩΣ ΜΙΑΣ (1) ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΓΙΑ συντονισμο και υποστηριξη των δρασεων πιστοποιησησ

 Στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης:

«Δημιουργία Συστήματος Ηλεκτρονικών Εξετάσεων για το ΚΠΓ και

Πλατφόρμα Τηλεκατάρτισης για την εξ αποστάσεως Εκπαίδευση των Εξεταστών»

 

που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο στα πλαίσια του ΕΣΠΑ, κωδ. Πράξης ΟΠΣ 298773 – Υποέργο 1.

 το ΙΤΥΕ «Διόφαντος»

 προτίθεται να αναθέσει με συμβάσεις μισθώσεως έργου ιδιωτικού δικαίου τα ακόλουθα διακριτά αντικείμενα έργου:

 

  1. Συμμετοχή στην ομάδα εργασιών για τον συντονισμό των δράσεων πιστοποίησης  γλωσσομάθειας (πακέτα εργασίας ΠΕ1, ΠΕ2, ΠΕ3) - (έως 1 σύμβαση για την απασχόληση συνεργάτη)
  2. Συμμετοχή στην ομάδα εργασιών για την ανάπτυξη και υποστήριξη πληροφοριακού κόμβου και εκπαιδευτικών εργαλείων (πακέτα εργασίας ΠΕ1, ΠΕ2, ΠΕ3) – (έως 1 σύμβαση για την απασχόληση συνεργάτη)

3. Συμμετοχή στην ομάδα εργασιών για τον συντονισμό και την υποστήριξη των δράσεων γλωσσομάθειας (πακέτα εργασίας ΠΕ1, ΠΕ2, ΠΕ3) – (έως 1 σύμβαση για την απασχόληση συνεργάτη)

 Η προαναφερόμενη πράξη είναι ενταγμένη ως Οριζόντια στους Άξονες Προτεραιότητας 1, 2 και 3 του Ε.Π. “Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση”.

 Οι θέσεις εργασίας στο σύνολο τους απαιτούν πλήρες ωράριο απασχόλησης για την κάλυψη των απαιτήσεων του έργου και δεν υπάρχουν προϋποθέσεις απασχόλησης συνεργατών που επιθυμούν μερική απασχόληση.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://aitisi.cti.gr

Σχετικά συννημένα:


P696ADA.pdf