ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ/ΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ/ΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Π1334_11_11_2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΕΩΣ μΙΑΣ (1) ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ συνεργατη ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΟΥ και συντονισμου ομαδων ΚΑΙ ΕΩΣ ΜΙΑΣ (1) ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ για συνεργατη ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

 

 

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου:

 

«MENTORING TECHNOLOGY ENHANCED PEDAGOGY»

 

που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ERASMUS+/KA3-SUPPORT FOR POLICY REFORM - Grant Agreement Number: 2104-3537/001-001)

 

το ΙΤΥΕ «Διόφαντος»

 

προτίθεται να αναθέσει με συμβάσεις μισθώσεως έργου ιδιωτικού δικαίου τα έργα:

 

  1. Οικονομικοτεχνική διαχείριση και διοικητική υποστήριξη του έργου, διοικητική/οργανωτική υποστήριξη των δράσεων ενημέρωσης και διάχυσης και συμβολή στις εργασίες απόδοσης στα Ελληνικά και επικαιροποίησης των παραγόμενων στο έργο (εργαλεία, ιστότοποι, εγχειρίδια).

 

  1. Τεχνική υποστήριξη και έλεγχος των διαδικτυακών εφαρμογών και εργαλείων του έργου (εργαλείο αυτοαξιολόγησης, «οικοσύστημα») και υποστήριξη της διάθεσης, συλλογής και επεξεργασίας δεδομένων στο πλαίσιο της στρατηγικής δειγματοληψίας για την πειραματική εφαρμογή του ΜΕΝΤΕΡ στην Ελλάδα.
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://aitisi.cti.gr

Σχετικά συννημένα:


P1334ADA.pdf