ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ/ΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ/ΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Π1451_18_12_2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΕΩΣ ΔΥΟ (2) ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΕ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ WEB-BASED ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ, ΕΩΣ ΜΙΑΣ (1) ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΟΥ, ΕΩΣ ΜΙΑΣ (1) ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ,  ΕΩΣ ΜΙΑΣ (1) ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΕΜΠΕΙΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΣΕ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΩΣ ΜΙΑΣ (1) ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΝΣΤΡΟΥΞΙΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

 

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου:

 

M C SQUARED: A Computational Environment to Stimulate and Enhance Creative Designs for Mathematical Creativity

 

το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο πλαίσιο του στρατηγικού στόχου "Technologies and Scientific Foundations in the Field of Creativity", του ερευνητικού προγράμματος ICT, του Εβδόμου Προγράμματος Πλαισίου (FP7), με αριθμό σύμβασης έργου (Grant Agreement) 610467

 

το ΙΤΥΕ «Διόφαντος»

 

προτίθεται να αναθέσει με σύμβαση μισθώσεως έργου ιδιωτικού δικαίου τα ακόλουθα διακριτά αντικείμενα έργου:

 

  1. Σχεδιασμός, ανάπτυξη και έλεγχος της ψηφιακής πλατφόρμας υποστήριξης της συνεργασίας των Κοινοτήτων Ενδιαφέροντος και αποτύπωσης των διαδικασιών συλλογικής δημιουργικότητας κονστρουξιονιστικού υλικού για τη δημιουργική μαθηματική σκέψη και επανασχεδιασμός, υλοποίηση και διαχείριση του κόμβου του Έργου. (Έως 2 συμβάσεις)
  2. Συμμετοχή στις εργασίες αναβάθμισης, διαχείρισης, συντήρησης και υποστήριξης των συστημάτων και εργαλείων κεντρικού συντονισμού και προβολής του Έργου. (Έως 1 σύμβαση)
  3. Συμμετοχή στην έρευνα και αξιολόγηση, από πλευράς διδακτικής και επιστημολογίας των μαθηματικών, των διαδικασιών της συνεργατικού σχεδιασμού Κοινοτήτων Ενδιαφέροντος με το 'c-book' (τεχνολογία του Έργου) και του παραγόμενου κονστρουξιονιστικού (constructionist) υλικού για τη δημιουργική μαθηματική σκέψη και συμμετοχή στην ανάλυση και αξιολόγηση των συναφών δεδομένων σε συνθήκες σχολικής διδακτικής πράξης. (Έως 1 σύμβαση)
  4. Έρευνα και αξιολόγηση της διαδικασίας συνεργατικού σχεδιασμού υλικού για τη μαθηματική δημιουργικότητα με το 'c-book' (τεχνολογία του Έργου) από πλευράς διδακτικής και επιστημολογίας των μαθηματικών καθώς και του παραγόμενου υλικού, για την ανάπτυξη εμπλαισιωμένης θεωρίας για την κοινωνική δημιουργικότητα στο σχεδιασμό εκπαιδευτικού υλικού για τη δημιουργική μαθηματική σκέψη. (Έως 1 σύμβαση)
  5. Έρευνα και αξιολόγηση των διαδικασιών συλλογικής δημιουργικότητας Κοινοτήτων Ενδιαφέροντος κατά τον σχεδιασμό κονστρουξιονιστικού (constructionist) υλικού για τη δημιουργική μαθηματική σκέψη με το 'c-book' (τεχνολογία του Έργου) και συμμετοχή στην δημιουργία και τον συντονισμό των κοινοτήτων του Έργου. (Έως 1 σύμβαση)
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://aitisi.cti.gr

Σχετικά συννημένα:


P1451ADA.pdf