ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ/ΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Π533_27-07-2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ:

  • ΕΩΣ ΤΡΙΩΝ (3) ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ/ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΕΣ ΚΟΜΒΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ, E-PORTTFOLIOS & ΤΠΕ

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου:

Erasmus Plus, Assessment of Transversal Skills 2020

http://ats2020.eu/

που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Erasmus+ : Schools, Prospective Initiatives, Programme Coordination Grant Agreement Number 2014 - 3647 / 001 - 001)

το ΙΤΥΕ «Διόφαντος»

 προτίθεται να αναθέσει με συμβάσεις μισθώσεως έργου ιδιωτικού δικαίου τα ακόλουθα αντικείμενα έργου:

 

  1. Συμμετοχή στην ομάδα εργασιών για τον σχεδιασμό και την Υλοποίηση Πιλοτικού προγράμματος εκτίμησης κομβικών δεξιοτήτων, σε 15 ελληνικά σχολεία.
  2. Συμμετοχή στην ομάδα εργασιών για το πλαίσιο κομβικών δεξιοτήτων, και ανάπτυξης εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων με ePortfolios του προγράμματος συνεχούς εκπαίδευσης εκπαιδευτών όλων των χωρών, του προγράμματος εκπαίδευσης και υποστήριξης Ελλήνων εκπαιδευτικών των τάξεων εφαρμογής και των εργαλείων, των δραστηριοτήτων κομβικών δεξιοτήτων καθώς και του πλαισίου εκτίμησης αποτελεσμάτων.
  3. Συμμετοχή σε επιμέρους ομάδες εργασιών του συνολικού έργου, σε επιμέρους δράσεις συνεργασίας με τους λοιπούς εταίρους καθώς και στον συνολικό συντονισμό του έργου.

Οι παραπάνω εργασίες αφορούν στο σύνολο των πακέτων εργασίας του έργου στα οποία συμμετέχει το ΙΤΥΕ, με προτεραιότητα στις εργασίες των ακόλουθων πακέτων:

WP4 (Implementation), WP3 (Teacher Professional Development), WP1 (Assessment Frameworks) και WP5 (Evaluation).

 Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: (http://aitisi.cti.gr)


Σχετικά συννημένα:


P533ADA.pdf