ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ_Προμήθεια εξοπλισμού για την ενίσχυση – αναβάθμιση κεντρικών πληροφοριακών υποδομών ΠΣΔ

 

Στη διαδικτυκή πυλη του  Εθνικού  Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) www.promitheus.gov.gr ανάρτηθηκε η δικήρυξης του ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού για την προμήθεια εξοπλισμού για την ενίσχυση - αναβάθμιση κεντρικών πληροφοριακών υποδομών ΠΣΔ.

 

Αντικείμενο της διακήρυξης αυτής είναι η προμήθεια και εγκατάσταση της υποδομής με σκοπό τη διαμόρφωση και λειτουργία του νέου Κέντρου Δεδομένων (datacenter) του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου. To αντικείμενο της διακήρυξης αυτής εντάσσεται στη Δράση Α5: «Ενίσχυση & αναβάθμιση κεντρικών πληροφοριακών υποδομών ΠΣΔ του έργου « Σ Τ Η Ρ Ι Ζ Ω» - Οριζόντιο έργο υποστήριξης σχολείων, εκπαιδευτικών και μαθητών στο δρόμο για το Ψηφιακό Σχολείο, νέες υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και στήριξης του Ψηφιακού Σχολείου» που έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) 2007-2013.

 

Με τη δράση αυτή το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο στοχεύει σε σημαντική ποσοτική και ποιοτική αναβάθμιση των υποδομών του.

 

Στα πλαίσια της δράσης αυτής θα γίνει επέκταση και αναβάθμιση των κεντρικών υποδομών ΠΣΔ μέσω της αναβάθμισης των υφιστάμενων υποδομών με την προμήθεια υποδομής αποθήκευσης δεδομένων, εξυπηρετητών, υποδομής διασύνδεσης δικτύου και SAN, συστήματος προστασίας δεδομένων (backup), λογισμικού εικονοποίησης και άλλου λογισμικού.

 

Ο  συνολικός  προϋπολογισμός  του διαγωνισμού ανέρχεται στο ποσό των 941.927,96 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και  765.795,09 € χωρίς ΦΠΑ.

 

Περισσότερες πληροφορίες επί του διαγωνισμού στη σελίδα του ΠΣΔ: http://www.sch.gr/3169-2015-02-26-14-30-46

 

Δείτε τον αριθμό διαγωνισμού 7113 στο :

http://www.eprocurement.gov.gr/actSearch/faces/active_search_main.jspx