ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ_Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την διασύνδεση σχολείων και διοικητικών μονάδων του Υπ. Παιδείας & Θρησκευμάτων στα Μητροπολιτικά Δίκτυα Οπτικών Ινών ΜΑΝ

Στη διαδικτυακή πύλη του  Εθνικού  Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), www.promitheus.gov.gr, αναρτήθηκε η διακήρυξη του ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού για την προμήθεια εξοπλισμού για την Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την διασύνδεση σχολείων και διοικητικών μονάδων του Υπ. Παιδείας & Θρησκευμάτων στα Μητροπολιτικά Δίκτυα Οπτικών Ινών ΜΑΝ, με αριθμό συστήματος ΕΣΗΔΗΣ 4123 (τμήμα Α) και 6789 (τμήμα Β)

 

Αντικείμενο της διακήρυξης είναι η προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για την ενίσχυση των δικτυακών υποδομών του ΠΣΔ, για την διασύνδεση των σημείων παρουσίας του ΠΣΔ στα οπτικά MAN με τους πλησιέστερους κόμβους υπερ-υψηλών ταχυτήτων του Δικτύου Διανομής του ΠΣΔ καθώς και η ενδυνάμωση του ήδη υπάρχοντος εξοπλισμού που είναι εγκατεστημένος και λειτουργικός στο δίκτυο διανομής του ΠΣΔ.

 

Ο εξοπλισμός ομαδοποιείται σε δύο κατηγορίες που συνιστούν και τα αντίστοιχα ακόλουθα δύο (2) Τμήματα του έργου:

  • Τμήμα Α: Εξοπλισμός ενδυνάμωσης Κύριων Δρομολογητών ΠΣΔ, για την υποστήριξη και ενδυνάμωση, ήδη υπάρχοντος εξοπλισμού.
  • Τμήμα Β: Εξοπλισμός Δικτύου Διανομής ΠΣΔ, για τη διασύνδεση των σημείων παρουσίας του ΠΣΔ στα οπτικά ΜΑΝ καθώς και για την εξυπηρέτηση της αυξημένης δικτυακής κίνησης των σχολείων.
 
 

Συγκεκριμένα ζητούνται τα ακόλουθα προϊόντα:

Τμήμα Α:

  1. Κάρτες 10GE Ethernet switching

Τμήμα Β:

  1. Gigabit Ethernet Switch με uplink θύρες 10GE
  2. Δικτυακές Συσκευές Επιπέδου Υπηρεσίας Load Balancing
  3. Κύριος Δρομολογητής του ΠΣΔ
  4. Λογισμικό Διαχείρισης Δικτύου
  5. Κεντρικοποιημένος NAT Server
 
 

Περισσότερες πληροφορίες επί του διαγωνισμού στη σελίδα του ΠΣΔ: http://www.sch.gr/3171-l-a-r

 

Δείτε τον αριθμό διαγωνισμού 4123 (ΤΜΗΜΑ Α) και 6789 (ΤΜΗΜΑ Β) στο :

http://www.eprocurement.gov.gr/actSearch/faces/active_search_main.jspx