ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ_Υπηρεσίες Διοργάνωσης Συνεδρίου στην Πάτρα στο Πλαίσιο του Έργου eTwinning2014

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» (Ι.Τ.Υ.Ε),  Ν.Π.Ι.Δ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου «Ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης της Δράσης eTwinning 2015», που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και Εθνικούς πόρους,  προτίθεται έως 13 Ιουλίου ημέρα Δευτέρα να αναθέσει, δι’ απευθείας αναθέσεως, την παροχή υπηρεσιών διοργάνωσης εκδήλωσης σε τουριστικό γραφείο για την διεξαγωγή Πανευρωπαϊκού συνεδρίου που θα διεξαχθεί στις 8-10 Οκτωβρίου 2015 στην Αθήνα για εκπαιδευτικούς. Οι  συμμετέχοντες θα είναι περίπου 74.

 

Για τους Έλληνες συμμετέχοντες (14 άτομα) η πληρωμή θα γίνει από το ΙΤΥΕ, μετά την κατάρτιση της σχετικής σύμβασης. Τα έξοδα δεν προκαταβάλλονται και εξοφλούνται μετά το πέρας του συνεδρίου.  O Προϋπολογισμός ανάθεσης διαμορφώνεται σε 5.740 ευρώ για το ΙΤΥΕ (έξοδα Ελλήνων συμμετεχόντων) και συνολικά για όλες τις χώρες 30.340 ευρώ (410 ευρώ το άτομο) συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

 

Οι προσφορές θα πρέπει να αποσταλούν με e-mail στο kapralou@cti.gr μέχρι την 13/7 ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00. Θα επιλεγεί η προσφορά με τη χαμηλότερη τιμή από αυτές που θα πληρούν τις προαναφερθείσες προϋποθέσεις.


Σχετικά συννημένα:


P748_300615_ProthesiAnathesis_YpiresiesDiorganosisSynedriou.pdf