ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ_Π 227/05.04.2016_Παροχή Υπηρεσιών Ψηφιακής Εκτύπωσης, Βιβλιοδεσίας και Παράδοσης στην Αποθήκη του Ι.Τ.Υ.Ε. Διδακτικών Βιβλίων Σχολικού Έτους 2016-17 για Μαθητές με Αμβλυωπία

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων – ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ (ΙΤΥΕ), Ν.Π.Ι.Δ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διεθνή διαγωνισμό, με κριτήριο ανάθεσης τη χαμηλότερη τιμή, για την επιλογή αναδόχου με αντικείμενο την «Παροχή Υπηρεσιών Ψηφιακής Εκτύπωσης, Βιβλιοδεσίας και Παράδοσης στην Αποθήκη του Ι.Τ.Υ.Ε. Διδακτικών Βιβλίων Σχολικού Έτους 2016-17 για Μαθητές με Αμβλυωπία».

 

Αντικείμενο της διακήρυξης είναι η ψηφιακή εκτύπωση, βιβλιοδεσία και συναφείς υπηρεσίες (δεματοποίηση, συσκευασία, παράδοση στις αποθήκες του Ι.Τ.Υ.Ε. κ.ά.)  διδακτικών βιβλίων που θα διανεμηθούν σε μαθητές με αμβλυωπία για τις ανάγκες του σχολικού έτους 2016-17.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που ισχύουν κατά το χρόνο δημοσίευσης της διακήρυξης, συνολικά προβλέπεται να παραχθούν περί τα 44.965 αντίτυπα που αντιστοιχούν σε 294 διακριτούς τίτλους και 1.825 διακριτούς τόμους διδακτικών βιβλίων Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου με ένα σύνολο σελίδων 6.172.695.

Η εκτύπωση των αντιτύπων κάθε τόμου θα γίνει από αρχεία .pdf (ένα αρχείο .pdf για το εξώφυλλο κι ένα για το σώμα του τόμου) που θα παραδίδονται στον Ανάδοχο κατά την υλοποίηση της σύμβασης. Κάθε .pdf αρχείο αποτελεί αναπαραγωγή του υλικού της ψηφιακής μακέτας του αντίστοιχου τόμου.

 

Ο συνολικός προϋπολογισμός του Έργου ανέρχεται σε €175.000,00 πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α. Γίνεται μνεία ότι ο ισχύων συντελεστής Φ.Π.Α. κατά την δημοσίευση της παρούσας διακήρυξης είναι 6% και με βάση αυτόν τον συντελεστή έχουν γίνει όλοι οι σχετικοί υπολογισμοί. Έτσι, το ποσό  Φ.Π.Α. είναι €10.500,00 και ο συνολικός προϋπολογισμός συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. €185.500,00.

 

Διευκρινίζεται ότι στον συνολικό προϋπολογισμό των €175.000,00 πλέον Φ.Π.Α. περιλαμβάνονται:

-   Ποσό €150.000,00 πλέον Φ.Π.Α. για την ψηφιακή εκτύπωση, βιβλιοδεσία και τις συναφείς υπηρεσίες των διδακτικών βιβλίων μαθητών με αμβλυωπία. Το ποσό αυτό αποτελεί το ανώτατο όριο για τις οικονομικές προσφορές των υποψηφίων. Προσφορές που υπερβαίνουν το παραπάνω ποσό  θα απορρίπτονται.  

-   Ποσό €25.000,00 πλέον Φ.Π.Α. για επιπρόσθετη παροχή των ίδιων υπηρεσιών που ενδεχομένως να απαιτηθεί κατά την υλοποίηση των συμβατικών υποχρεώσεων του αναδόχου και δεν είναι δυνατόν να προσδιορισθούν σε πλήρη έκταση εκ των προτέρων (πχ. νέοι τόμοι βιβλίων που θα εγκριθούν από το Υπουργείο, αύξηση αιτημάτων από τις σχολικές μονάδες κλπ.).  Οι υπηρεσίες αυτής της κατηγορίας  θα τιμολογούνται με βάση τις τιμές οικονομικής προσφοράς του αναδόχου και θα έχουν ανάλογο χρόνο παράδοσης.

 

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.

 

Δεν γίνονται δεκτές προσφορές για μέρος του αντικειμένου του έργου ούτε εναλλακτικές προσφορές.

 

Αριθμός Διαγωνισμού στο Σύστημα ΕΣΗΔΗΣ: 22654

 

Οι υποψήφιοι Οικονομικοί Φορείς πρέπει να υποβάλουν τις προσφορές τους στο σύνολό τους  ηλεκτρονικά μέσω της διαδικτυακής πύλης  www.promitheus.gov.gr, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα διακήρυξη, το αργότερο μέχρι την 11/5/2016 και ώρα 15:00.

 

Η αποσφράγιση των προσφορών γίνεται ηλεκτρονικά τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών, ήτοι την 17/5/2016 και ώρα 15:00.

 

Το στέλεχος της Αναθέτουσας Αρχής κ. Δημήτρης Σοφοτάσιος παρέχει σχετικές με το διαγωνισμό πληροφορίες, με τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 2610 960300, fax.: +30 2610 960490  και e-mail: sofos@cti.gr.

 



Λήψη Αρχείων