ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ/ΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ/ΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Π582_26-05-2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΕΩΣ ΜΙΑΣ (1) ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

 Στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου:

« DigiSkills: Network for the enhancement of Digital competence skills »

το οποίο έχει ενταχθεί στο KA3 Multilateral networks: Development of Innovative ICT-Based Content, Services, Pedagogies and Practice for Lifelong Learning (Project Reference Number: 531300-LLP-1-2012-1-GR-KA3-KA3NW). (Έναρξη: 01/12/2012- Λήξη: 30/11/2015).

το ΙΤΥΕ «Διόφαντος»

 προτίθεται να αναθέσει με σύμβαση μισθώσεως έργου ιδιωτικού δικαίου το έργο:

 

  1. Υλοποίηση modules λογισμικού στα πλαίσια του σχεδιασμού και της υλοποίησης των παρεχόμενων υπηρεσιών του Digiskills αποθετηρίου (ΠΕ3 του έργου)
  2. Συντήρηση λογισμικού και λειτουργική και τεχνική υποστήριξη χρηστών στα πλαίσια της διαδικασίας τεχνικής εφαρμογής του Digiskills αποθετηρίου (ΠΕ4 του έργου)
  3. Συλλογή στοιχείων πρόσβασης και χρήσης υπηρεσιών του Digiskills αποθετηρίου και συμμετοχής στη διαδικασία αξιολόγηση της εφαρμογής του στα πλαίσια του (ΠΕ5 του έργου)
  4. Τεχνικός συντονισμός των δράσεων κάθε εταίρου του έργου με βάση το Digiskills αποθετήριο στα πλαίσια του (ΠΕ1 του έργου)
  5. Υλοποίηση δράσεων e-promotion του έργου και παρουσίασης των σεναρίων αξιοποίησης των αποτελεσμάτων του, στα πλαίσια των (ΠΕ6 και ΠΕ7 του έργου)
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://aitisi.cti.gr

Σχετικά συννημένα:


P582ADA.pdf