ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ/ΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Π1365_25-11-2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΕΩΣ ΜΙΑΣ (1) ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΕΩΣ ΜΙΑΣ (1) ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΕΜΠΕΙΡΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ Η/Υ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΩΣ ΜΙΑΣ (1) ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

 

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου:

 

«MENTORING TECHNOLOGY ENHANCED PEDAGOGY»

 

που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ERASMUS+/KA3-SUPPORT FOR POLICY REFORM - Grant Agreement Number: 2104-3537/001-001)

 

το ΙΤΥΕ «Διόφαντος»

 

προτίθεται να αναθέσει με συμβάσεις μισθώσεως έργου ιδιωτικού δικαίου τα έργα:

 

  1. Συμβολή και παροχή στήριξης του εθνικού συντονισμού για τις διάφορες πτυχές του πρωτοκόλλου και των δράσεων εφαρμογής του πειράματος του MENTEP στην Ελλάδα και συμβολή στην διοργάνωση ενημερωτικών δράσεων.
  2. Συμβολή στον σχεδιασμό, την υλοποίηση, την αξιολόγηση και τις δράσεις διάχυσης αναφορικά με α) την εφαρμογή του πειράματος του MENTEP, β) την ανάπτυξη και την χρήση του οικοσυστήματος και του διαδικτυακού εργαλείου αυτό-αξιολόγησης των εκπαιδευτικών γ) την διάθεση ενός μίνι-πρωτοτύπου διευρωπαϊκής πιστοποίησης εκπαιδευτικών ως προς τις δεξιότητες αξιοποίησης των ΤΠΕ στην διδακτική πράξη.
  1. Παροχή τεχνικής στήριξης και συμβολή α) στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την διασύνδεση και τον τεχνικό έλεγχο του οικοσυστήματος και του διαδικτυακού εργαλείου αυτό-αξιολόγησης των εκπαιδευτικών ως προς τις δεξιότητες αξιοποίησης των ΤΠΕ στην διδακτική τους πράξη, β) στον σχεδιασμό μίνι-πρωτοτύπου διευρωπαϊκής πιστοποίησης εκπαιδευτικών και γ) στην επεξεργασία των στατιστικών από την εθνική εφαρμογή του πειράματος.
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://aitisi.cti.gr

Σχετικά συννημένα:


P1365ADA.pdf