ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΩΝ (ITYE) - ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ/ΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ/ΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Π915_29-08-2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ:

 ΕΩΣ ΜΙΑ (1) ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ WEB DEVELOPMENT ΚΑΙ USER INTERFACE (ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ Κ1)

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου:

 «Exploiting Ubiquitous Computing, Mobile Computing and the Internet of Things to promote Science Education (UMI-Sci-Ed) »

 που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Horizon 2020Grant Agreement No. 710583.

 το ΙΤΥΕ «Διόφαντος»

 

 προτίθεται να αναθέσει με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου το έργο:

  • Ανάπτυξη διασυνδέσεων συστατικών λογισμικού για τη διαλειτουργία έξυπνων αντικειμένων.
  • Σχεδιασμός και ανάπτυξη διεπαφής χρήστη των συστατικών της πλατφόρμας λογισμικού́ για την υποστήριξη των Κοινοτήτων Πρακτικής στις τεχνολογίες UMI.
  • Σχεδιασμός και ανάπτυξη συστατικών της πλατφόρμας λογισμικού́ για την υποστήριξη των Κοινοτήτων Πρακτικής στις τεχνολογίες UMI.
  • Τεχνική́ υποστήριξη των πιλοτικών δράσεων.
  • Σχεδιασμός και ανάπτυξη συστατικών της πλατφόρμας λογισμικού́ για την υποστήριξη της αξιολόγησης των δεδομένων του έργου.
  • Ενέργειες διάχυσης αποτελεσμάτων του έργου.

Συμμετοχή στη δημιουργία υλικού προετοιμασίας και παραγωγής των απαραίτητων επίσημων αναφορών του έργου και ερευνητικών εργασιών

 

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: (http://aitisi.cti.gr)


Σχετικά συννημένα:


p915_2018-08-29.pdf