ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ USB STICKS ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» (ΙΤΥΕ, Ν.Π.Ι.Δ, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα), για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου «S.A.M.E. WORLD Αειφορία | Ευαισθητοποίηση | Κινητοποίηση | Περιβάλλον στην Παγκόσμια Εκπαίδευση» (DCI-NSA-ED 2014/338-120) της Διεύθυνσης  Στρατηγικής & Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος EuropeAid 2014 “NON-STATE ACTORS AND LOCAL AUTHORITIES IN DEVELOPMENT” και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προτίθεται έως τις 17/11/2017 να αναθέσει με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης την προμήθεια και εγγραφή οκτακοσίων (800) USB sticks αποθήκευσης.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του προς ανάθεση έργου ανέρχεται σε 3.400 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

 Τα ζητούμενα είδη και υπηρεσίες καθώς και οι όροι, προϋποθέσεις και διαδικασίες υποβολής προσφορών περιγράφονται αναλυτικά στο επισυναπτόμενο κείμενο. Για την εκτέλεση του έργου θα συναφθεί σύμβαση μεταξύ ΙΤΥΕ και Αναδόχου και θα ρυθμίζει τους ειδικότερους όρους συνεργασίας.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις προσφορές τους έως τις 17/11/2017 στη διεύθυνση e-mail megalou@cti.gr, υπόψη κ. Ελίνας Μεγάλου.

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Ελίνα Μεγάλου, τηλ.  210 3350744, megalou@cti.gr


Σχετικά συννημένα:


P957_PROTHESI_ANATHESIS_SAME.pdf