Πρόσκληση σε ημερίδα του έργου ΙΝΙΤΙΑΤΙΟΝ - Fostering Green Social Innovation and Social Entrepreneurship in School Education

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος» σας προσκαλεί σε ημερίδα του Erasmus+ έργου «ΙΝΙΤΙΑΤΙΟΝ - Fostering Green Social Innovation and Social Entrepreneurship in School Education».
 
Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024
Ώρα: 17:00 -19:30 μ.μ.
Τοποθεσία: Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος», Ρίο Αχαΐας
 
Το έργο ΙΝΙΤΙΑΤΙΟΝ στοχεύει στην ανάπτυξη της έννοιας της κοινωνικής καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στα Λύκεια, ενθαρρύνοντας τους μαθητές να σχεδιάζουν λύσεις για περιβαλλοντικά προβλήματα χρησιμοποιώντας το μοντέλο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας.
 
Δράσεις του έργου ΙΝΙΤΙΑΤΙΟΝ:
• Σχεδιασμός μεθοδολογικού πλαισίου και προγράμματος σπουδών για την εκπαίδευση μαθητών στην κοινωνική επιχειρηματικότητα και καινοτομία.
• Ανάπτυξη διαδικτυακής ψηφιακής πλατφόρμας για τη σχολική κοινωνική επιχειρηματικότητα και καινοτομία.
• Πιλοτική εφαρμογή σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία και Εσθονία.
 
Σκοπός της ημερίδας: Παρουσίαση των κύριων αποτελεσμάτων του έργου και τρόποι αξιοποίησής τους στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση καθώς και από άλλους φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κοινωνικής καινοτομίας και επιχειρηματικότητας.
 
Εγγραφή: Για την συμμετοχή σας στην ημερίδα κάντε προ-εγγραφή εδώ: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSdDtCNyuDLrsZ.../viewform
 
Βεβαίωση συμμετοχής: Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής στους συμμετέχοντες.
 
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερίδα καθώς και το πρόγραμμά της μπορείτε να εδώ: https://drive.google.com/.../1cg.../view...
 
Μη χάσετε την ευκαιρία να μάθετε πώς η πράσινη κοινωνική καινοτομία και επιχειρηματικότητα μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο μας!