ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ/ΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Π1459_21-12-2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΕΩΣ ΔΥΟ (2) ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, ΕΩΣ ΔΥΟ (2) ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΕΩΣ ΜΙΑΣ (1) ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ - ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΕΩΣ ΜΙΑΣ (1) ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΕΩΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΤΠΕ ΚΑΙ ΚΟΜΒΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

 

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου:

 

Erasmus Plus,Assessment of Transversal Skills 2020   

http://ats2020.eu/

 

 

που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση

 

 

το ΙΤΥΕ «Διόφαντος»

 

προτίθεται να αναθέσει με συμβάσεις μισθώσεως έργου ιδιωτικού δικαίου τα ακόλουθα αντικείμενα έργου:

 

1. Συμμετοχή στην ομάδα εργασιών για την παραγωγή υλικού και σεναρίων εκτίμησης κομβικών ικανοτήτων και για την τεχνική υποστήριξη επιστημονικών ομάδων, με έργο την ανάπτυξη υλικού εκτίμησης κομβικών ικανοτήτων και συναφούς επιμορφωτικού υλικού.

 2. Συμμετοχή στην ομάδα εργασιών για το συντονισμό και την προετοιμασία των σχολείων που θα συμμετάσχουν στις δράσεις του έργου, καθώς και για την παραγωγή και αξιολόγηση υλικού εκτίμησης ικανοτήτων με ΤΠΕ για μαθητές, και ανάπτυξης αντίστοιχου εκπαιδευτικού υλικού.

3. Συμμετοχή στην ομάδα εργασιών για τη συλλογή δεδομένων εκτίμησης αποτελεσμάτων για το δίκτυο επιμορφωτών και εκπαιδευτικών του έργου, καθώς και για πιθανούς κινδύνους κατά την υλοποίηση του έργου. Συμμετοχή στο συντονισμό δράσεων, στην παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών και στην προετοιμασία παραδοτέων, αναφορών και δελτίων προόδου.

 4. Συμμετοχή στην ομάδα εργασιών για την προετοιμασία, την οργάνωση και το συντονισμό των εκπαιδευτικών που θα συνεργαστούν για την υλοποίηση του έργου.

 Οι παραπάνω εργασίες αφορούν στο σύνολο των πακέτων  εργασίας του έργου στα οποία συμμετέχει το ΙΤΥΕ.

 Οι θέσεις εργασίας στο σύνολο τους απαιτούν πλήρες ωράριο απασχόλησης για την κάλυψη των απαιτήσεων του έργου και δεν υπάρχουν προϋποθέσεις απασχόλησης συνεργατών που επιθυμούν μερική απασχόληση, πλην της θέσης Κ4.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://aitisi.cti.gr

Σχετικά συννημένα:


P1459ADA.pdf