Προμήθεια εξοπλισμού στo πλαίσιο του έργου Υποστήριξη Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων σε Επιστημονικά και Τεχνολογικά Θέματα 2017, και ειδικότερα του Υποέργου 1 Υποστήριξη Συστημάτων Τεχνικής Στήριξης Σχολικών Εργαστηρίων

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «Διόφαντος» (ΙΤΥΕ), ΝΠΙΔ, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, στα πλαίσια του έργου «Υποστήριξη Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων σε Επιστημονικά και Τεχνολογικά Θέματα 2017», προτίθεται να αναθέσει με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης έως 16/11/2017 ημέρα Πέμπτη, σε ανάδοχο την προμήθεια εξοπλισμού, στο πλαίσιο του Υποέργου 1 «Υποστήριξη Συστημάτων Τεχνικής Στήριξης Σχολικών Εργαστηρίων»  και συγκεκριμένα την προμήθεια των παρακάτω ειδών όπως καταγράφονται ακολούθως:

 

  1. Προμήθεια αδειών χρήσης λογισμικών για την Διαχείριση Ιδεατών Μηχανών
  2. Προμήθεια 3D εκτυπωτή
  3. Προμήθεια μικροϋπολογιστών/μικροελεγκτών, thin clients
  4. Συμβόλαιο υποστήριξης Storage Area Network

Τα είδη ομαδοποιούνται σε τέσσερα διακριτά (4) τμήματα.

Η ανάθεση για κάθε ένα τμήμα μπορεί να γίνει σε διαφορετικό ανάδοχο. Επιτρέπεται η υποβολή προσφοράς για οποιοδήποτε τμήμα, αλλά κάθε προσφορά θα πρέπει να αφορά το σύνολο των ειδών που περιλαμβάνει κάθε τμήμα.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της προμήθειας δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσό των 19.400 ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και θα καλυφθεί από τον Προϋπολογισμό του έργου. 

Οι όροι, προϋποθέσεις και διαδικασίες υποβολής περιγράφονται στο επισυναπτόμενο κείμενο.  Για την εκτέλεση του έργου θα συναφθεί σύμβαση μεταξύ ΙΤΥΕ και Αναδόχου η οποία και  θα ρυθμίζει τους ειδικότερους όρους συνεργασίας.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν εγγράφως στα Γραφεία του ΙΤΥΕ (Ν. Καζαντζάκη, Ρίο – Πανεπιστημιούπολη Πατρών, ΤΚ 26 504), είτε με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: karaisk@cti.gr τις προσφορές τους, έως την Πέμπτη  16.11.2017

Υπεύθυνος επικοινωνίας: κ. Διονύσης Καραϊσκάκης τηλ: 2610-960379,

e-mail: karaisk@cti.gr

Σχετικά συννημένα:


prothesianathes_ts_2017_yp1.pdf