Πρόθεση Ανάθεσης Προμήθειας Αδειών Χρήσης Εργαλείων Λογισμικού

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» στο πλαίσιο υποστήριξης και για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου «Επέκταση και Αξιοποίηση της Ψηφιακής Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας, των Διαδραστικών Βιβλίων και του Αποθετηρίου Μαθησιακών Αντικειμένων» της Διεύθυνσης Στρατηγικής & Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, κωδ. Πράξης ΟΠΣ 5001312, προτίθεται έως τις 16/02/2018, να αναθέσει με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης την προμήθεια αδειών χρήσης εργαλείων λογισμικού σύμφωνα με τις προδιαγραφές που δίνονται αναλυτικά στο επισυναπτόμενο κείμενο. 

Οι ενδιαφερόμενοι  δύνανται να καταθέσουν προσφορά είτε για το σύνολο της ζητούμενης προμήθειας είτε για μέρος των ειδών και πρέπει να συντάξουν τις οικονομικές προσφορές τους αναγράφοντας την προσφερόμενη τιμή μονάδος εκάστου είδους. Η παράδοση των αδειών χρήσης των εργαλείων λογισμικού θα γίνει μέσα σε διάστημα πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της προμήθειας δεν μπορεί να υπερβαίνει τα  7.800,00 €, μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις προσφορές τους έως τις 16/02/2018 στη διεύθυνση e-mail drimalit@cti.gr, υπόψη κας Ευαγγελίας Δρυμαλίτη.

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Ευαγγελία Δρυμαλίτη, τηλ.  210 3350745, drimalit@cti.gr

 


Σχετικά συννημένα:


P138_Software_Licences_9_2_2018.pdf