ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΑΓΟΡΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟΥ ΧΑΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων – ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ (ΙΤΥΕ),Ν.Π.Ι.Δ, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, και ειδικότερα η Διεύθυνση Εκδόσεων τουΙΤΥΕ, προτίθεται να διαθέσει / πωλήσει σε Ανάδοχο υλικό προς ανακύκλωση τοοποίο θα περιλαμβάνει παλαιά – χρησιμοποιημένα βιβλία, μαθητικά τετράδια καιχρησιμοποιημένο λευκό φωτοτυπικό χαρτί απαλλαγμένο από πλαστικά ή μεταλλικάστοιχεία (όπως εξώφυλλα, πλαστικοποιήσεις, σπιράλ, συνδετήρες, κλιπ, κλπ.). Το προς ανακύκλωση χαρτί θα συλλέγεται από σχολικές μονάδες που ανήκουν γεωγραφικά στην περιοχή του Νομού Πιερίας.

Ο Διαγωνισμός είναι πλειοδοτικός και Ανάδοχος θα αναδειχθεί ο προσφέρων την υψηλότερη τιμή αγοράς ανά τόνο. Η προσφερόμενη τιμή αγοράς θα καλύπτει τοσύνολο των δαπανών του Αναδόχου και θα είναι σταθερή για όλη τη γεωγραφικήπεριοχή και για χρονικό διάστημα (4) τεσσάρων μηνών από την υπογραφή τηςσχετικής σύμβασης.

Ελάχιστη προσφερόμενη τιμή τόνου: Είναι αποδεκτές οικονομικές προσφορές πουδίνουν ελάχιστη τιμή 90 ευρώ ανά τόνο.

Η διάρκεια της σύμβασης που θα υπογραφεί με τον Ανάδοχο (Αναδόχους) θα είναιτέσσερεις (4) μήνες από την υπογραφή της.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν τις προσφορές τους με e-mail στη διεύθυνση arvaniti@cti.gr, υπόψη κας Αρβανίτη Μαρίας το αργότερο μέχρι 13/03/2018.


Σχετικά συννημένα:


P236_07.03.18_Prosklisi_ypovolis_prosforon_dathesis_ananyklosimou_xartou.pdf