ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την Παροχή υπηρεσιών ασφαλιστικής κάλυψης των κτιριακών εγκαταστάσεων και υποδομών, των χρωμοφάν, των εμπορευμάτων και πρώτων υλών και του μηχανολογικού και λοιπού εξοπλισμού των αποθηκών του ΙΤΥΕ [Π107/05.02.2020

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων – ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ (ΙΤΥΕ), στο πλαίσιο της ανάγκης διασφάλισής του από κινδύνους που συνδέονται με τη λειτουργία των αποθηκών χάρτου και διδακτικών βιβλίων και του εκεί ευρισκόμενου μηχανολογικού και λοιπού εξοπλισμού, προκηρύσσει συνοπτικό μειοδοτικό διαγωνισμό, για την επιλογή αναδόχου με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών ασφαλιστικής κάλυψης των κτιριακών εγκαταστάσεων και υποδομών, των χρωμοφάν (φιλμ), των εμπορευμάτων και πρώτων υλών και του μηχανολογικού και λοιπού εξοπλισμού των αποθηκών βιβλίων και χάρτου του ΙΤΥΕ στον Ασπρόπυργο.

Κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης είναι η συμφερότερη από οικονομική άποψη προσφορά με αποκλειστικό κριτήριο την χαμηλότερη τιμή, ήτοι η χαμηλότερη τιμή των συνολικών μικτών ασφαλίστρων.

CPV: 66510000-8 – Υπηρεσίες Ασφάλισης

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου για την περίοδο ασφάλισης ανέρχεται στο ποσό των 25.000,00 € (είκοσι πέντε χιλιάδων ευρώ), το οποίο αφορά τα συνολικά – για όλη την περίοδο ασφάλισης - μικτά ασφάλιστρα, όπως περιγράφεται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι της παρούσας πρόσκλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν τις προσφορές τους αυτοπροσώπως, ή ταχυδρομικά ή με υπηρεσία courier στο πρωτόκολλο του Ι.Τ.Υ.Ε. - «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» στην Πάτρα (Κτίριο «Δ. Μαρίτσας», Ν. Καζαντζάκη, Πανεπιστημιούπολη Πατρών, Ρίο), υπόψη Επιτροπής Διαγωνισμού μέχρι τη Δευτέρα 17/02/2020 και ώρα 12:00.

Για διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Σοφοτάσιο Δημήτρη, τηλ.: 2610 960300 φαξ: 2610960469, email: sofos@cti.gr


Σχετικά συννημένα:


2020.05.02_P107.zip
Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.