Σεμινάριο Make World 9 Απριλίου στην Αθήνα

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο Make World που συνδιοργανώνεται από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα και το ΙΤΥΕ Διόφαντος στις 9 Απριλίου, στα Εκπ. Δούκα (Μεσογείων 151, Μαρούσι).

Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Make World - Learning Science through Computational Thinking» έχει ως αντικείμενο τη σχεδίαση και τον καθορισμό μεθοδολογίας για την εκπαίδευση μέσω STEM. Η ερευνητική ομάδα - στην οποία συμμετέχουν επίσης τα σχολεία SC-Fatima (Μπιλμπάο) και Dwujęzyczna Szkoła Podstawowa (Βαρσοβία) - συντονίζεται από το Πανεπιστήμιο Deusto. Στόχος είναι να δημιουργηθούν οι διδακτικές προϋποθέσεις ώστε οι μαθητές να αναπτύξουν δεξιότητες όπως η υπολογιστική σκέψη, η διαπροσωπική επικοινωνία και η ομαδική συνεργασία μέσω της εξατομικευμένης μάθησης που προσφέρει η εκπαιδευτική πλατφόρμα Make World.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και γονείς, που θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για την ιδέα, να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα και να διερευνήσουν τους τρόπους αξιοποίησής της στην τάξη ή στο σπίτι.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας, συμπληρώστε αυτή τη σύντομη φόρμα εγγραφής http://doukasambassadors.wix.com/stem#!registration-live-mw/xb304

Δείτε το poster

Δείτε την ατζέντα του σεμιναρίου