Ανακοίνωση πρόθεσης ανάθεσης ταξειδιωτικών υπηρεσιών στο πλαίσιο του Interreg

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» (ΙΤΥΕ), για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου «Open Social Innovation policies driven by co-creative Regional Innovation eco-systemS - OSIRIS», του προγράμματος INTERREG Europe 2014-2020 που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προτίθεται ως τις 20/04/2018 να αναθέσει έργο διοργάνωσης συναντήσεων, ημερίδων και συναφών ταξειδιωτικών υπηρεσιών όπως αναλυτικά περιγράφεται στο επισυναπτόμενο κείμενο.  

Ο συνολικός προϋπολογισμός του προς ανάθεση έργου ανέρχεται σε 15.201,61 ευρώ πλέον ΦΠΑ (18.850,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).  Το ποσό της προσφοράς των υποψηφίων Αναδόχων πρέπει να περιέχει κάθε έξοδο ή δαπάνη απαραίτητη για την εκτέλεση του έργου και σε καμία περίπτωση το ποσόν που θα καταβληθεί στον Ανάδοχο δεν δύναται να υπερβεί το ποσόν της προσφοράς του.

Καλούνται νομικά ή φυσικά πρόσωπα που έχουν εμπειρία στην παροχή σχετικών υπηρεσιών να υποβάλλουν εγγράφως τις προσφορές τους έως την 20/04/2018 στη Δ/νση Τηλεματικής και Εφαρμογών Περιφερειακής Ανάπτυξης ΙΤΥΕ, κτήριο 'Δ. Μαρίτσας' Πανεπιστημιούπολη Πατρών – Ρίο.  Δεν επιτρέπεται η υποβολή προσφορών για τμήματα του έργου αλλά μόνον για το σύνολο αυτού. 

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Στύλιος Χρυσόστομος, τηλ.  2610960309, stylios@cti.gr


Σχετικά συννημένα:


Anathesi_Taksidiwtikes_Yphresies_Intereg.pdf