ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΥΝΑΨΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ (Π174_12-03-2014)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ  ΕΩΣ ΜΙΑΣ (1) ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ (LOGISTICS) ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΧΑΡΤΟΥ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ 

 στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου:

«ΣΤΗΡΙΖΩ – Οριζόντιο έργο υποστήριξης σχολείων, εκπαιδευτικών και μαθητών στο δρόμο για το ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, νέες υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και Στήριξης του ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ»

το οποίο είναι ενταγμένο στο Ε.Π «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» (απόφαση ένταξης 13275/27-07-2011, ΑΔΑ: 4Α5Μ9-9ΟΗ ως ισχύει) που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο στα πλαίσια του ΕΣΠΑ (κωδ. Πράξης ΟΠΣ 355294).

το ΙΤΥΕ «Διόφαντος»

προτίθεται να αναθέσει με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου το έργο «Διαχείριση (Logistics) αποθήκης χάρτου εκτύπωσης».

 ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ

 Αντικείμενο της Πράξης  ‘Στηρίζω’ είναι η υποστήριξη των εκπαιδευτικών υποδομών ΤΠΕ του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, και αναλύεται στις ακόλουθες ομάδες Δράσεων:

Α. Ανάπτυξη/στήριξη του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ) και στήριξη των σχολικών υποδομών ΤΠΕ

Β. Στήριξη των κεντρικών πληροφοριακών υποδομών του ΙΤΥΕ και του ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Γ. Ανασχεδιασμό και βελτιστοποίηση της διαδικασίας παραγωγής και διανομής των διδακτικών βιβλίων

 

Στο πλαίσιο της ομάδας Δράσεων Γ. και ειδικότερα της Δράσης Γ2.3 - «Ανάπτυξη, θέση σε παραγωγή και  λειτουργία συστήματος προγραμματισμού παραλαβής και διανομής των βιβλίων στα σχολεία»      προβλέπεται  η διαχείριση λειτουργίας των αποθηκών χάρτου και βιβλίων  για την παραγωγή, παραλαβή, συσκευασία και διανομή των σχολικών βιβλίων.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://aitisi.cti.gr


Σχετικά συννημένα:


ADAP174.pdf