Συμμετοχή του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου στο online Συνέδριο MoodleMoot Greece 2023

Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο συμμετέχει στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο MoodleMoot Greece 2023 με ομιλία με τίτλο «Ασύγχρονη Τηλεκπαίδευση μέσω moodle στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο: Υφιστάμενη κατάσταση και προοπτικές» που θα δοθεί από τον κ. Δημοσθένη Νικούδη, Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Σκοπός του Συνεδρίου MoodleMoot είναι να προωθήσει τον γόνιμο και δημιουργικό διάλογο στην εκπαιδευτική κοινότητα για τη χρήση του Moodle, να αναδείξει καλές πρακτικές χρήσης του στην Ελλάδα και στην Κύπρο, καθώς και να παρουσιαστούν καινοτόμες χρήσεις λειτουργιών του Moodle στην Ελλάδα, στην Κύπρο και διεθνώς.

Το συνέδριο MoodleMoot Greece 2023 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 8 & 9 Δεκεμβρίου 2023 και διοργανώνεται από τον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών σε συνεργασία με την Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ και φορείς εκπαίδευσης και ανάπτυξης.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.sch.gr/symmetochi-tou-panelliniou-scholikou-diktyou-sto-online-synedrio-moodlemoot-greece-2023/